22 01 2019 / 16:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25 01 JKP Čistoća i Parking S. PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 25 januar 2018 15:23

Saradnja JKP

„Čistoće“ i

„Parking servisa“


 

 

Saradnja javnih komunalnih preduzeća u Somboru ili Srbiji nije neka novost. Suština obavljanja komunalnih delatnosti u javnom sektoru se ne zasniva na isključivom i primarnom ostvarivanju profita, već na zadovoljavanju opšteg i javnog interesa stanovnika u lokalnim samoupravama i korisnika usluga, kao i obavezi uspostavljanja komunalnog reda.

Rukovodstvo i zaposleni JKP „Čistoća“ Sombor su često bili u situaciji, da u skladu sa mogućnostima, pruže pomoć kolegama kojima je ona zaista potrebna, bilo da se radilo o elementarnim ili prirodnim nepogodama, kakve su zadesile Kraljevo, Čačak, Obrenovac ili o tehničkoj pomoći kakva je pružena Kragujevcu ili Apatinu.Ovom prilikom, radnici JKP „Čistoća“ su uredili deo slobodnog prostora RJ „Mašinska radionica“, koji je ustupljen JKP „Parking prostor“ na korišćenje kao depo za odlaganje nepropisno parkiranih vozila.

Od 1. januara svi nepropisno parkirani automobili u Somboru se vozilom „pauk“ prenose i odlažu na ovu lokaciju, a informacije o postupku preuzimanja mogu se dobiti na zvaničnom telefonu JKP „Parking servis“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .