22 01 2019 / 16:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
30 01 TOG Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 30 januar 2018 15:22

TOG Sombor na

Sajmu peglane kobasice

u Pirotu

 

 

 

Somborski proizvođači sira i drugih mlečnih prerađevina i vinarije uspešno su predstavili svoje proizvode na Šestom sajmu peglane kobasice, održanom u Pirotu 27. i 28. januara.U Pirotu je predstavljena i turistička ponuda Sombora, a sve uz podršku grada Sombora koji  sa Pirotom ima izuzetnu saradnju i u drugim oblastima, a posebno u oblasti očuvanja i negovanja ćilimarstva.

Svoje proizvode na sajmu u Pirotu izložilo je gazdinstvo Stokuća, te vinari iz Riđice, čije štandove je posetio i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice i Miroslav Kovačić, član Gradskog veća za komunalnu delatnost i investicije, ocenili su da je učešće na sajmovima, poput ovog u Pirotu, od velikog značaja za proizvođače iz Sombora, jer je to jedan od načina da se proveri koliko je to što se proizvodi kvalitetno i  posebno u odnosu na druge slične proizvode.

Na sajmu u Pirotu bilo je oko 90 izlagača, od kojih 40-ak proizvođača peglane kobasice, predstavljeno je 30-ak vinarija i oko 20 proizvođača mleka i mlečnih prerađevina.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .