19 08 2019 / 04:41

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
05 02 Gradsko veće PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 05 februar 2018 15:39

102. sednica

Gradsko veće


Резултат слика за gradsko vece sombor

 

 

Na 102. sednici, održanoj 2. februara, Gradsko veće je usvojilo prve izmene Finansijskog plana Odeljenja za poljoprivredu i zaštitu životne sredine za 2018. godinu.Razlozi izmena proizašli su iz potrebe nabavke softvera za vođenje evidencije državnog poljoprivrednog zemljišta i zemljišta u javnoj svojini grada Sombora, radi unapređenja poslova u Odeljenju za poljoprivredu.Sredstva za nabavku softvera u iznosu od 5.800.000 dinara biće obezbeđena smanjivanjem nekoliko iznosa planiranih u okviru Programa finansiranja radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta (usluge obrazovanja i usavršavanja zaposlenih, tekuće popravke i održavanje, izgradnja zgrada i objekata). U okviru navedenog Programa biće otvorena nova stavka, pod nazivom nematerijalna imovina u navedenoj vrednosti.

Članovi Veća dali su saglasnost na prve izmene i dopune Plana javnih nabavki za tekuću godinu, koje su proizašle iz potrebe povećanja iznosa već planiranih javnih nabavki koje se odnose na opremanje protivgradne službe, nabavku protivgradnih raketa. Plan javnih nabavki biće dopunjen nabavkom softvera za evidenciju državnog poljoprivrednog zemljišta, radova na izgradnji saobraćajnica u Bloku 82 u Somboru, te infrastrukturnim opremanjem Industrijske zone Sombor u zoni saobraćajnica SS2 i P6.

Prihvaćena je i informacija o preuzimanju vodovoda u Staparu, Doroslovu, Telečki, Aleksi Šantiću, Svetozaru Miletiću, Stanišiću i Riđici, od strane JKP „Vodokanal“, te predlog Komisije za utvrđivanje osnova i visine naknade štete prouzrokovane od strane napuštenih životinja, za vansudska poravnanja.

Gradsko veće je prihvatilo molbu Srednje škole „Sveti Sava“ Sombor i odobrilo 70.000 dinara za nabavku analitičke vage koja se koristi za održavanje vežbi za stručne predmete i izradu praktičnog dela maturskih radova u dva obrazovna profila.

Na 102. sednici Veće je usvojilo i predlog Komisije za dodelu sredstava za realizaciju LAP-a Roma u 2018. godini.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .