22 01 2019 / 16:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
06 02 Sombor i NALED PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 06 februar 2018 15:47

Predstavljen  - Program

razvojnih partnerstava


 

 

Program razvojnih partnerstava između GIZ-a (Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju koja deluje pod okriljem Ministarstva za privredu i razvoj Savezne Republike Nemačke) i privrede, predstavljen je juče u Somboru. Program razvojnih partnerstava, nakon uvodnog obraćanja gradonačelnice Sombora Dušanke Golubović, privrednicima su predstavili saradnici Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

Zajednički projekti između GIZ-a i privrede povezuju privredne interese i razvojnopolitičke ciljeve, kao što su uvođenje novih tehnologija, upravljanje otpadom i vodama, transfer tehnologija i znanja. Svaki partner u projekat unosi svoje jake strane – GIZ pruža podršku pri finansiranju u maksimalnom iznosu do 50 odsto (200.000,00 evra) ukupnog budžeta i koordinira aktivnosti. Firme u projekat unose svoju tehnologiju, kapital i stručno znanje. Odgovornost, trošak i rizike snose oba partnera podjednako, rečeno je na jučerašnjem sastanku.

Poziv za prijavu projektnih ideja otvoren je do 31. marta i pozivaju se sve zainteresovane firme da prijave svoje projektne ideje ili da se za više informacija obrate Tehničkom sekretarijatu NALED-a u Srbiji putem e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .