12 12 2018 / 18:52

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
08 03 Zoohigijena PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
četvrtak, 08 mart 2018 15:55

Javna rasprava o

delatnosti zoohigijene na

teritoriji grada Sombora

 

 

 

 

Nacrt Odluke o obavljanju delatnosti zoohigijene na teritoriji grada Sombora pripremilo je Odeljenje za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove na osnovu Zakona o komunalnoj delatnosti i Zakona o veterinarstvu. U vreme javne rasprave, u  periodu  od 2. do 9. marta, građani i ostali zainteresovani primedbe i sugestije na nacrt Odluke mogli su da dostave u pisanom obliku na adresu Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, kao i elektronskom poštom na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Javna prezentacija Odluke i završna rasprava biće održanisutra u vremenu od 10 do 11 časova u sali 108, zgrada „Županije“.

Odlukom se uređuju način i uslovi obavljanja komunalne delatnosti zoohigijene na teritoriji grada Sombora, prava i obaveze korisnika komunalne usluge i vršilaca ove komunalne delatnosti i način vršenja nadzora nad njenim obavljanjem. Odlukom se, u skladu sa zakonom, uređuje i organizovanje obavljanja ostalih poslova zoohigijenske službe.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .