12 12 2018 / 18:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
09 03 Konkurs PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 09 mart 2018 15:34

Konkurs  za

sredstva u oblasti -

protivpožarna zaštita


 

 

Radi unapređenja protivpožarne zaštite i ceneći značaj dobrovoljnosti, humanosti i tradicije u oblasti zaštite od požara, Gradsko veće je raspisalo Konkurs za dodelu sredstava iz budžeta grada Sombora za nevladine organizacije i udruženja građana u oblasti protivpožarne zaštite. Pravo učešća na konkursu imaju udruženja iz oblasti protivpožarne zaštite, koja su registrovana na teritoriji grada Sombora, sprovode preventivne mere zaštite od požara i doprinose rešavanju vanrednog događaja na teritoriji grada Sombora. Udruženja građana koja podnesu prijavu na konkurs potrebno je da imaju usvojen Statut, da nisu u postupku likvidacije ili pod privremenomzabranomdelatnosti, te da ispunjavaju i druge uslove i kriterijume navedene u konkursu.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno zaključno sa 16. martom. Učesnici konkursa prijavu podnose na propisanom obrazcu, a popunjavaju i izjavu koja je sastavni deo prijave. Potrebno je dostaviti i druga dokumenta navedena u konkursu. Prijava uz ostalu potrebnu dokumentaciju podnosi se lično na pisarnici Gradske uprave grada Sombora ili putem pošte.

U roku od osam dana od dana zaključenja konkursa, Komisija za sprovođenje raspodele sredstava predložiće raspodelu sredstava i istu na konačno odlučivanje dostaviti Gradskom veću grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .