20 01 2019 / 21:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
12 03 Gradsko veće PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 12 mart 2018 15:45

108. sednica

Gradskog veća

 

 

 

Gradsko veće je na 108. sednici, održanoj u petak, 9. marta, prihvatilo predloge nadležnih komisija i odobrilo raspodelu sredstava u oblasti sporta za 2018. godinu, raspodelu sredstava za sufinansiranje projekata, programa i manifestacija u kulturi za 2018. godinu, te raspodelu sredstava za sufinansiranje projekata udruženja građana iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite u 2018. godini.

Veće je utvrdilo i Predlog Odluke o osnivanju Ustanove za fizičku kulturu Sportski centar „Soko“ u Somboru. Razlozi za donošenje nove odluke su pravne prirode. Od momenta osnivanja Ustanove za fizičku kulturu 1995. godine do danas izvršene su izmene Zakona o javnim službama, usvojen je Zakon o sportu i potrebno je novu Odluku uskladiti sa odredbama navedenih zakona, kao i sa Zakonom i Uredbom o klasifikaciji delatnosti. Predlog Odluke, po hitnom postupku, upućen je na razmatranje Skupštini grada Sombora.

Na 108. sednici Veće je donelo Pravilnik o postupku, načinu i bližim uslovima ostvarivanja prava na materijalnu podršku u oblasti socijalne zaštite, te usvojilo ponudu i program rada JKP „Čistoća“ u okviru akcije „Meseca čistoće“ u 2018. godini.

Veće je odlučilo i o drugim pitanjima iz delokruga svog rada.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .