20 01 2019 / 21:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
13 03 Skupština Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 13 mart 2018 16:12

Sednica

Skupštine grada


 

 

Predsednik Skupštine grada Sombora, prim. dr Zoran Parčetić, uputio je odbornicima saziv za 23. sednicu Skupštine grada. Prema sazivu, sednica će biti održanasutra u 9 časova. Odbornicima je predloženo devet tačaka dnevnog reda, a prva je Informacija sa  izveštajem o izvršenoj eksternoj reviziji konsolidovanih izveštaja završnog računa i pravilnosti poslovanja budžeta grada Sombora za 2016. godinu.

U okviru druge tačke, odbornici će razmotriti izveštaj o radu Gradske uprave grada Sombora za 2017. godinu, a potom slede dva predloga odluka: Predlog Odluke o stavljanju van snage Odluke o osnivanju Fonda za razvoj poljoprivrede grada Sombora i Predlog Odluke o pravu prvenstva zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini d.o.o. „Holo kompanija Doroslovo“. Odbornici će razmotriti i Statut Turističke organizacije grada Sombora i odlučiti o davanju saglasnosti na isti, a u okviru šeste tačke dnevnog reda odlučiće o Predlogu prvih izmena i dopuna kolektivnog ugovora Predškolske ustanove „Vera Gucunja“ Sombor.

Na dnevnom redu Skupštine grada Sombora je i Predlog rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za davanje predloga godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Sombora za 2018. godinu, te Odluka o otuđenju građevinskog zemljišta – parcela br. 9450/1 i 9451/1 u KO Sombor 1.

U okviru poslednje tačke dnevnog reda, odbornici će odlučiti o predlozima Odbora za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose grada.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .