21 04 2019 / 09:23

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11 04 SEC PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 11 april 2018 15:46

Trodnevna  obuka  mladih

 

 

 

Trodnevna  obuka  mladih pod nazivom: „Jačanje kompetencija mladih za multimedijalnu produkciju“ , biće organizovana 17., 24. i 31. maja ove godine, u Omladinskom klubu grada Sombora.

Obuka je besplatna i sva tri dana odvijaće se u vremenu od 15 do 20 časova. Lokalna samouprava, kao realizator obuke, sa partnerskim organizacijama, Somborskim edukativnim centrom i UG „Somborski omladinski Boom“,  poziva mlade starosti od 15 do 30 godina da se za obuku prijave do 30. aprila.

Broj učesnika obuke je ograničen, a aplikacioni formular za prijavu dostupan je na sajtu Somborskog edukativnog centra www.sec.org.rs.

Mlade će obučavati  stručnjaci iz multimedijalne produkcije, a po završetku obuke učesnici će dobiti potvrdu o učešću u edukaciji. Za učesnike obuke koji žive u somborskim selima, obezbeđeni su troškovi prevoza.Obuka se organizuje u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“, koji finansijski podržava  Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .