18 12 2018 / 13:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11 04 SEC PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 11 april 2018 15:46

Trodnevna  obuka  mladih

 

 

 

Trodnevna  obuka  mladih pod nazivom: „Jačanje kompetencija mladih za multimedijalnu produkciju“ , biće organizovana 17., 24. i 31. maja ove godine, u Omladinskom klubu grada Sombora.

Obuka je besplatna i sva tri dana odvijaće se u vremenu od 15 do 20 časova. Lokalna samouprava, kao realizator obuke, sa partnerskim organizacijama, Somborskim edukativnim centrom i UG „Somborski omladinski Boom“,  poziva mlade starosti od 15 do 30 godina da se za obuku prijave do 30. aprila.

Broj učesnika obuke je ograničen, a aplikacioni formular za prijavu dostupan je na sajtu Somborskog edukativnog centra www.sec.org.rs.

Mlade će obučavati  stručnjaci iz multimedijalne produkcije, a po završetku obuke učesnici će dobiti potvrdu o učešću u edukaciji. Za učesnike obuke koji žive u somborskim selima, obezbeđeni su troškovi prevoza.Obuka se organizuje u okviru projekta „Mlad se promeni, za posao pokreni – unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“, koji finansijski podržava  Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .