23 01 2019 / 07:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16 04 NSZ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 16 april 2018 18:11

Tri nova javna poziva NSZ

 

 

 

Nacionalna služba za zapošljavanje objavila je još nekoliko javnih  poziva :

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2018. godini. U grupu teže zapošljivih spadaju: viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposleni.  Subvencija se odobrava poslodavcima koji pripradaju privatnom sektoru u jednokratnom iznosu u cilju zapošljavanja nezaposlenih koji se vode na evidenciji nezaposlenih u iznosu od 150.000,00 dinara. Javni poziv je otvoren do utroška raspoloživih sredstava, a najkasnije do 11. juna tekuće godine.

Tu je i  Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije samozapošljavanje u 2018. godini. U ovu kategoriju spadaju viškovi zaposlednih i mladi do 30 godina starosti.  Subvencije u visini od   180.000,00 dinara namenjene su nezaposlenima koji se vode na evidenciji nezaposlenih i imaju završenu obuku za razvoj predeuzetništva. Javni poziv je otvoren do 11. juna. 2018. godine.

Takođe raspisan je i  Javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca u 2018. godini. Program obuke na zahtev poslodavca podrazumeva učešće u finansiranju  programa obuke radi sticanja znanja i veština potrebnih za obavljanje poslova na konkretnom radnom mestu ukoliko na evidenciji nezaposlenih  nema lica sa potrebnim znanjima i veštinama.  Javni poziv je otvoren do utroška sredstava raspoloživih na ovu namenu, a najkasnije do 11. septembra tekuće godine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .