17 11 2019 / 10:34

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17.09.2010. ТИМ ЗА РЕФОРМУ ВИСОКОГ ОБРАЗОВАЊА У ПРЕПЕРАНДИЈИ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 17 septembar 2010 02:00

ТИМ ЗА РЕФОРМУ ВИСОКОГ ОБРАЗОВАЊА У ПРЕПЕРАНДИЈИ

Данас и сутра у здању Препарандије Педагошког факултета у Сомбору одржавава се састанак Стручног тима за реформу високог образовања Министарства просвете Републике Србије. Европска комисија је главни иницијатор формирања овог тима и то по угледу на сличне тимове који постоје у земљама чланицама Европске уније. На челу деветочланог тима је проф. др Вера Дондур, представница Републике Србије у Групи за праћење болоњског процеса и чланица Комисије за акредитацију и контролу квалитета.

Улога Тима је, првенствено, праћење процеса реформе у високом образовању у Србији, у светлу остваривања циљева Болоњског и Лисабонског процеса. Састанак у сомборској Препарандији представља припрему за даље активности које ће обухватити активности и радионице на већем броју институција високог образовања у Србији.

Пред почетак радног дела састанка Стручног тима за реформу школства уприличен је састанак гостију са домаћинима Синишом Лазићем, председником Скупштине града Сомбора, деканом Педагошког факултета др Александром Петојевићем и уметником Савом Стојковом.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .