21 11 2019 / 01:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17.09.2010. АМБАСАДОРКА САД-А ОТВОРИЛА НОВИ УСЛУЖНИ ЦЕНТАР У ЖУПАНИЈИ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 17 septembar 2010 02:00

АМБАСАДОРКА САД ОТВОРИЛА НОВИ УСЛУЖНИ ЦЕНТАР У ЖУПАНИЈИ

Мери Ворлик, амбасадорка Сједињених Америчких Држава свечано је отворила данас просторије услужног центра у згради сомборске Жупаније. Гошћу из Америке су пре званичне церемоније примили градоначелник града Сомбора Немања Делић, председник Скупштине града Синиша Лазић и начелница Градске управе Ирина Бурка Парчетић. Након разговора у кабинету градоначелника Америчка амбасадорка се заједно са домаћинима упутила у нови Услужни центар у Жупанији и том приликом пресекла црвену врпцу и означила званични почетак рада Услужног центра за грађане Сомбора.

Поред америчке амбасадорке, отварању је присуствовао и покрајински секретар за локалну самоуправу Томислав Стантић.

Изградњу сомборског центра финансирали су Секретаријат за локалну самоуправу, Ју-ес-ејд кроз пројекат „Мега“ и град Сомбор. Делатности услужног центра у Жупанији су издавање извода из држављанства и матичне књиге рођених, грађевинско-комунална документације, локална пореска администрација, пружање информација, овера потписа, издавање радних књижица, сточних пасоша, примање примедби, молби и друге преписке грађана са локалном самоуправом.

Након тога гости са домаћинима су се упутили на сомборску Главну улицу где су посетили штандове „Улице старих заната“ и малу изложбу коју су им припремиле сомборске занатлије. После разгледања рукотворина сомборских занатлија, гости са домаћинима су отишли у новоотворени Туристички инфо-центар на Главној улици. Ту је такође приређена церемонија званичког отварања још једног информативног центра у нашем граду. По плану и програму, америчка амбасадорка Мери Ворлик је са својим сарадницима отишла у посету Етно селу у Бачком Моноштору.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .