23 01 2019 / 07:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
14 05 Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 14 maj 2018 15:07

Unapređenje sistema upravljanja
otpadom i otpadnim vodimaUnapređenju sistema upravljanja otpadom i otpadnim vodama, rezervatu biosfere „Bačko Podunavlje“ i druga pitanja iz oblasti zaštite životne sredine bile su teme razgovora Gradonačelnice Sombora Dušanke Golubović, sa predstavnicima  Ministarstva zaštite životne sredine.

Državni sekretar Branislav Blažić je na sastanku rekao da se mora raditi brzo na uspostavljanju regionalne deponije kojom bi upravljalo preduzeće nastalo po modelu  javno-privatnog  partnerstva kao i to da će u vojvođanskim selima u narednom periodu biti predstavljen projekat poboljšanja kanalizacionog sistema i mreže po selima. Dogovorena je podrška JKP „Vodokanal“ u njihovim prekograničnim projektima u ovoj oblasti a razgovaralo se I o turističkom potencijalu „Bačkog Podunalja“.

Ispred Ministarstva za zaštitu životne sredine pored državnog sekretara, na sastanku su prisustvovali i Slobodan Perović, pomoćnik ministra za strateško planiranje i projekte i Darinka Radojević, načelnik Odeljenja za strateško planiranje. Među domaćim učesnicima sastanka bili su pored gradonačelnice  i Miroslav Kovačić, član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija i načelnici resornih odeljenja  Gradske uprave grada Sombora, Igor Latas i Milanka Krstić, te predstavnici JKP „Čistoća“ i JKP „Vodokanal.“

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .