21 10 2019 / 23:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
15 05 PU Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 15 maj 2018 15:23

U Somboru evidentirano
5 saobraćajnih nezgoda

 


U toku prethodne nedelje,  od 7.do 13. maja na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i 10 osoba lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna  osoba zadobila lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 52 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 304 prekršajna naloga.  Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prvenstva prolaza.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .