16 10 2019 / 17:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
15 05 Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 15 maj 2018 15:58

Gradska uprava grada Sombora
pripremila Nacrt o taksi prevozu

 

 

 

Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, pripremilo je Nacrt Odluke o taksi prevozu na teritoriji grada Sombora i Nacrt Odluke o načinu raspolaganja, održavanja i upravljanja nepokretnostima koje su u javnoj svojini grada Sombor.

Nacrtom Odluke o taksi prevozu uređuju se način i bliži uslovi za obavljanje taksi prevoza na teritoriji lokalne samouprave u skladu sa važećim propisima koji regulišu taksi prevoz. A Nacrtom Odluke o načinu raspolaganja, održavanja i upravljanja nepokretnostima vrši se usklađivanje sa postojećim pravnim propisima kojima se  regulišu pitanja koja se odnose na nepokretnosti u javnoj svojini lokalne samouprave.

Javne rasprave o ovim nacrtima traju do 18. maja,  i u tom  periodu građani mogu primedbe, sugestije i komentare dostaviti na adresu: Odeljenje za komunalnu delatnost,  imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor. Primedbe građani mogu dostaviti i elektronskom poštom na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .