11 12 2018 / 02:35

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
15 05 Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 15 maj 2018 15:58

Gradska uprava grada Sombora
pripremila Nacrt o taksi prevozu

 

 

 

Odeljenje za komunalnu delatnost, imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, pripremilo je Nacrt Odluke o taksi prevozu na teritoriji grada Sombora i Nacrt Odluke o načinu raspolaganja, održavanja i upravljanja nepokretnostima koje su u javnoj svojini grada Sombor.

Nacrtom Odluke o taksi prevozu uređuju se način i bliži uslovi za obavljanje taksi prevoza na teritoriji lokalne samouprave u skladu sa važećim propisima koji regulišu taksi prevoz. A Nacrtom Odluke o načinu raspolaganja, održavanja i upravljanja nepokretnostima vrši se usklađivanje sa postojećim pravnim propisima kojima se  regulišu pitanja koja se odnose na nepokretnosti u javnoj svojini lokalne samouprave.

Javne rasprave o ovim nacrtima traju do 18. maja,  i u tom  periodu građani mogu primedbe, sugestije i komentare dostaviti na adresu: Odeljenje za komunalnu delatnost,  imovinsko-pravne i stambene poslove Gradske uprave grada Sombora, Trg cara Uroša 1, 25000 Sombor. Primedbe građani mogu dostaviti i elektronskom poštom na e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .