23 01 2019 / 07:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
18 05 Salon ubranizma PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 18 maj 2018 15:12

26. Međunarodni Sajam
ubranizma iz Niša u Somboru

 

Video prilog

 

 

Salon urbanizma  u Nišu je tradicionalna godišnja manifestacija Udruženja urbanista Srbije koja predstavlja smotru najznačajnijih, aktuelnih ostvarenja u oblasti prostornog i urbanističkog planiranja, urbanističkog projektovanja i realizacije.

Grad Sombor je, kao jedan od najsevernijih gradova  naše zemlje,  pozvao  26. Međunarodni Salon urbanizma iz Niša u goste sa idejom da što više ljudi, koji nisu imali priliku da dođu u Niš, vidi najnovija ostvarenja iz oblasti urbanizma u urbanističkoj praksi u našoj zemlji i inostranstvu.

Izložbu su zvanično otvorili predstavnici Javnog preduzeća “Prostor” direktor Goran Nonković i arhitekta Dragana Siljanović, u prisustvu glavnog urbaniste Grada Sombora Milana Stojkov kao i predstavnika Udruženja urbanista Srbije i Međunarodnog Salon urbanizma iz Niša.

Izložba će u Somboru biti otvorena u Kulturnom centru Sombor, u ulici Venac Radomira Putnika br.1,  do 25.maja ove godine a građani će imati prilike da radove vide i u okviru “Noći muzeja” u noći između subote i nedelje.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .