17 09 2019 / 21:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
28 05 MUP Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 28 maj 2018 15:38

Dan Ministarstva unutrašnjih
poslova obeležen i u Somboru

 

Video prilog


 

U Velikoj sali Skupštine grada Sombora povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije uručene su nagrade policijskim službenicima. Pre same ceremonije učenici Muzičke škole "Petar Konjović" izveli su Himnu Republike Srbije, nakon čega se prisutnima obratila Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora.

Sve prisutne je pozdravio i Saša Dmitrašinović, Načelnik Policijske uprave u Somboru,

Golubovićeva je u ime građana Sombora uz Dmitrašinovića u ručnim satovima nagradila je policijske službenike : policijskog narednika Igora Radenkovića Odeljenje policije, višeg policijskog inspektora Renatu Rajčanji Odeljenje saobraćajne policije i glavnog policijskog inspektora Branislava Gutovića Odeljenje za vanredne situacije. Posebnom zahvalnicom zbog dugogodišnjeg profesionalnog i odgovornog rada nagrađeni su : 1. viši referent Branka Čortan  Odsek za upravne poslove, policajac Vladimir Jovin Odeljenje policije,  mlađi policijski narednik I klase Dušanka Novković  Odsek pogranične policije, za strance, suzbijanje ilegalnih migracija i trgovine ljudima, policijski narednik Radovan Milošević Odeljenje kriminalističke policije I samostalni policijski inspektor Rade Funduk Odeljenje saobraćajne policije.

Treba napomenuti da se Policijska uprava Sombora nalazi u samom vrtu kao jedna od pet najboljih Policijskih uprava u zemlji.

Prethodnog dana, istim povodom, na Trgu Svetog Trojstva održana je smotra opreme i naoružanja policijske uprave u Somboru i Odeljenja za vandredne situacije. Tom prilikom, građani su imali priliku da vide pištolje, nekoliko pušaka, kao i pokazne vežbe gde su pripadnici Policijske uprave demonstrirali metode odbrane palicom, nožem, kao i postupak hapšenja u različitim akcijama.

Saobraćajna policija je prikazala postupak prilikom zaustavljanja motocikliste i vozača automobila koji nisu ispoštovali propise, kao i svečani defile ove jedinice.

Na samom kraju smotre pripadnici spasilačko-vatrogasne jedinice za najmlađe su pripremili zabavu prekrivši deo trga penom gde su se deca igrala.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .