19 02 2019 / 08:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
06 06 Foto klub Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 06 jun 2018 15:17

U Somboru biće održan
"Festival fotografije Srbije"

 


“Festival fotografije Srbije - Sombor 2018” održaće se od 8. do 10. juna. Sombor  i Foto klub “Sombor” će tih dana biti domaćini najboljim fotografima Srbije, a u svečanoj sali Županija održaće se redovna Skupština Foto saveza Srbije.

U petak 8. juna će biti otvaranje Republičke izložbe pojedinačnih fotografija u izložbenom prostoru u prizemlju Gradskog muzeja u 19 sati, dok će u 20 sati biti   Otvaranje Republičke izložbe serija i „10 naj“ fotografija u Galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić”.

U subotu 9. juna od 10 do 16 sati u restoranu „Stari fijaker” biće upriličena prezentacija foto opreme generalnog sponzora „Josipović d.o.o.“. U Domu učenika srednjih škola od 17 sati  biće organizovane projekcije fotografija autora Igora Čokoa i Miroslava Jeremića, a od 19 sati će u Domu učenika biti predstavljene Foto monografije članova Foto saveza Srbije.

Nedelja 10. jun, poslednji dan festivala, rezervisan je za izlet u Kolut kao i zajednički ručak u organizaciji Somborskog foto kluba „Rada Krstić“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .