19 02 2019 / 08:54

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
07 06 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 jun 2018 16:47

Ambasadori održivog razvoja

i zaštite životne sredine

 

 

 

Gradska uprava grada Sombora, već nekoliko godina, shvatajući značaj održivog razvoja i zaštite životne sredine, angažuje stručnjake  organizacije „Ambasadori održivog razvoja i zaštite životne sredine“ radi edukacije učenika osnovne škole.

Opstanak čovečanstva u uskoj vezi je sa životnom sredinom. Što zdravija životna sredina imperativ je kako opstanka, tako i  razvoja društva.  Otuda i potreba za edukacijom  najmlađe populacije o jačanju svesti o potrebi zaštite životne sredine.

Ove godine radionice,  na kojima su učesnici bili učenici četvrtog i šestog razreda osnovne škole, održane su u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Stanišiću i Osnovnoj školi „Petar Kočić“ u Riđici.

Ambasadori održivog razvoja učenicima su,  kroz interaktivan pristup,  prigodne igre i na drugi način,  govorili o klimatskim promenama i biodiverzitetu, upravljanju otpadom, reciklaži otpada i drugim temama.

Ova edukacija bi trebalo da se nastavi u septembru, organizovanjem radionica u  Osnovnoj školi „Laza Kostić“ u Gakovu i odeljenju ove škole u Rastini.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .