17 11 2018 / 04:45

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
07 06 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 jun 2018 16:47

Ambasadori održivog razvoja

i zaštite životne sredine

 

 

 

Gradska uprava grada Sombora, već nekoliko godina, shvatajući značaj održivog razvoja i zaštite životne sredine, angažuje stručnjake  organizacije „Ambasadori održivog razvoja i zaštite životne sredine“ radi edukacije učenika osnovne škole.

Opstanak čovečanstva u uskoj vezi je sa životnom sredinom. Što zdravija životna sredina imperativ je kako opstanka, tako i  razvoja društva.  Otuda i potreba za edukacijom  najmlađe populacije o jačanju svesti o potrebi zaštite životne sredine.

Ove godine radionice,  na kojima su učesnici bili učenici četvrtog i šestog razreda osnovne škole, održane su u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ u Stanišiću i Osnovnoj školi „Petar Kočić“ u Riđici.

Ambasadori održivog razvoja učenicima su,  kroz interaktivan pristup,  prigodne igre i na drugi način,  govorili o klimatskim promenama i biodiverzitetu, upravljanju otpadom, reciklaži otpada i drugim temama.

Ova edukacija bi trebalo da se nastavi u septembru, organizovanjem radionica u  Osnovnoj školi „Laza Kostić“ u Gakovu i odeljenju ove škole u Rastini.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .