17 11 2018 / 04:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
10.7. Opšta bolnica Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
utorak, 10 jul 2018 14:36

Pušten u rad

novi uređaj za video

endoskopiju – kolonoskop

 

 

 

Novi uređaj za video endoskopiju – kolonoskop proizvođača „Olympus“ pušten je u rad na Internom odeljenju Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru .

Sredstva za kupovinu novog aparata opredeljena su od strane Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Autonomne pokrajine Vojvodine po Rešenju o dodeli sredstava po Javnom konkursu za finansiranje, odnosno sufinansiranje izgradnje, održavanja i opremanja zdravstvenih ustanova u 2018. godini. Opšta bolnica u Somboru putem sredstava od pomenutog konkursa dobila kompletan uređaj najnovije generacije i ponovo je na Internom odeljenju uspostavljen nesmetan rad što ima za cilj adekvatan tretman pacijenata, poboljšanje uslova rada, unapređenje dijagnostike i preventive, smanjenje smrtnosti od kolorektalnog karcinoma i poboljšanje kvaliteta života građana Zapadno-bačkog okruga kojima je ponovo omogućen nesmetan pristup zdravstvenoj usluzi.

Sa novim uređajem osoblje Gastroeneterološkog odseka očekuje da će se u najkraćem mogućem roku da se smanji duga lista čekanja na kolonoskopije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .