23 03 2019 / 18:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
13.07. Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 13 jul 2018 15:42

Grad Sombor učestvovao

na konferenciji u Ulmu


 

 

Delegacija grada Sombora na čelu sa gradonačelnicom Sombora Dušankom Golubović, učestvovala je na konferenciji „Investicione mogućnosti u Dunavsko – Savskom regionu“, koja se održava u okviru 11. Međunarodnog festivala dunavskih regija i gradova u nemačkom gradu Ulmu.

Prezentujući privredne i investicione potencijale Sombora u okviru Dunavsko-savskog regiona, gradonačelnica Golubović je istakla da Sombor raspolaže brojnim resursima pogodnim za investiranje. Sombor kao grad bogate istorije, kulture i obrazovanja ima veoma uspešnu dugogodišnju saradnju sa Udruženjem Nemaca „Gerhard“ sa kojima preko ambasade Nemačke uspešno realizuje niz projekata, rekla je između ostalog predstavljajući Sombor, gradonačelnica Dušanka Golubović.

U delegaciji Autonomne pokrajine Vojvodine bili su predsednik skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor, pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Jovan Podrščanin, generalni sekretar Nikola Banjac, gradonačelnik grada Novog Sada Miloš Vučević, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i Nemanja Sarač član gradskog Veća za oblast kulture i informisanja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .