13 12 2018 / 22:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
13.07. Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 13 jul 2018 15:42

Grad Sombor učestvovao

na konferenciji u Ulmu


 

 

Delegacija grada Sombora na čelu sa gradonačelnicom Sombora Dušankom Golubović, učestvovala je na konferenciji „Investicione mogućnosti u Dunavsko – Savskom regionu“, koja se održava u okviru 11. Međunarodnog festivala dunavskih regija i gradova u nemačkom gradu Ulmu.

Prezentujući privredne i investicione potencijale Sombora u okviru Dunavsko-savskog regiona, gradonačelnica Golubović je istakla da Sombor raspolaže brojnim resursima pogodnim za investiranje. Sombor kao grad bogate istorije, kulture i obrazovanja ima veoma uspešnu dugogodišnju saradnju sa Udruženjem Nemaca „Gerhard“ sa kojima preko ambasade Nemačke uspešno realizuje niz projekata, rekla je između ostalog predstavljajući Sombor, gradonačelnica Dušanka Golubović.

U delegaciji Autonomne pokrajine Vojvodine bili su predsednik skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor, pomoćnik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Jovan Podrščanin, generalni sekretar Nikola Banjac, gradonačelnik grada Novog Sada Miloš Vučević, gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i Nemanja Sarač član gradskog Veća za oblast kulture i informisanja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .