19 02 2019 / 10:58

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
8.8. PU Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 08 avgust 2018 13:59

Izveštaj o saobraćaju

PU Sombor

 

 

 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 13 vozača.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Šest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Napisana su 54 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 273 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .