13 12 2018 / 18:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9 10 PU Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 09 oktobar 2018 14:04

Nedeljni saobraćajni izveštaj

 

 

 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo teške, a 15 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške, a osam osoba lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a četiri osobe lake telesne povrede.

Napisano je 69 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 535 prekršajnih naloga.  Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .