19 06 2019 / 22:21

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
10 10 JKP "Zelenilo" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 10 oktobar 2018 15:29

Nove klupe na

Staparskom putu

 

 

 

Radnici građevinske operative Javno komunalnog preduzeća "Zelenilo" postavili su nove klupe na Staparskom putu. Reč je o klupama koje su kompletno proizvedene na rasadniku "Acel" na Bezdanskom putu, a sačinjene su od betonskih i drvenih komponenti.

Iz "Zelenila" poručuju da klupe na javnim mestima u gradu često su na udaru vandala koji ih oštećuju, pa čak i otuđuju, zbog toga je svojevrsna prednost klupa proizvedenih u "Zelenilu" ta što one nešto mogu da se izvale i ukradu, a to je nešto što se često dešava sa drugim tipovima klupa.

U toku proteklih dana završeni su radovi na asfaltiranju novog atarskog puta u Rastini. Ovaj put spaja naseljeno mesto sa novom saobraćajnicom koja vodi ka graničnom prelazu na Mađarsku.

Radovi na izradi ovog puta su se izvodili po fazama od pripreme do formiranja posteljice od slojeva peska do završne faze asfaltiranja u ukupnoj dužini od oko 850m i širine 3 m.

Trenutno se izvode radovi na izradi otvorenih kanala za prihvat atmosferskih voda sa kolovozne konstrukcije. Tehnički nadzor nad izvršenjem pomenutih radova vršile su stručne službe Javno komunalnog preduzeća „Prostor“ iz Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .