18 12 2018 / 13:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11 10 Gimnazija Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 oktobar 2018 14:36

Niz manifestacija povodom

dana  Gimnazije "Veljko Petrović"

 

 

 

Povodom obeležavanja Dana somborske Gimnazije "Veljko Petrović" biće organizovano niz manifestacija.

Prvo dešavanje zakazano je za petak, 12. oktobar, sa početkom u 19 časova kada će biti otvorena izložba Trifuna Macure - Macka pod nazivom "Ručno sečeni papir". Ovu izložbu će otvoriti profesor Peter Mraković. Izložbu čine radovi rađeni u tehnici ručno sečenog papira. Odabir motiva sugeriše istraživački karakter izloženih radova koji, pored što sadrže dekorativne elemente, nose snažnu likovnost privenstveno svojim odnosom sa prostorom i svetlošću.

Za ponedeljak, 15. oktobar, sa početkom u 12 časova i 45 minuta zakazan je sastanak na kome će se promovisati ideja "Sombor kao IT grad". Na sastanku će, prema najavljenom programu, učestvovati 23 osobe, među kojima je i Dušanka Golubović, gradonačelnica Grada Sombora.

Istog dana, ali sa početkom u 14 časova, zakazana je glavna Svečanost povodom Dana škole. U programu će učestvovati hor, članovi dramske sekcije, recitatori i muzičari, a biće upriličena i dodela diploma najuspešnijim učesnicima gimnazije.

U sredu, 17. oktobra, sa početkom u 17 časova, biće organizovano predavanje "Uticaj ishrane i stila života na umne sposobnosti mladih". Predavač će biti dr Danijel Živanov.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .