22 05 2019 / 08:06

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
4 12 Grad i centar OSI PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 04 decembar 2018 16:53

Obeležen

Međunarodni dan

osoba sa invaliditetom

 

video prilog

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, 3. decembar, obeležava se širom sveta od 1992. godine. Moto za 2018. godinu  glasi: “Osnaživanje osoba sa invaliditetom i obezbeđivanje uključenosti i jednakosti”. Ovom temom se težište stavlja na osnaživanje osoba sa invaliditetom za inkluzivan, pravedniji i održivi razvoj predviđen u Agendi za održivi razvoj 2030. godine.

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor obeležio je 3. decembar  na maloj svečanosti u sali Gerontološkog centra, kojoj je prisustvovala i gradonačelnica sombora Dušanka Golubović. Gradonačelnica Sombora je svim članovima centra donela poklon korpu sa voćem, a u svom  obraćanju je istakla, da je radom Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom u Somboru izuzetno zadovoljna i da je njegovim članovima zahvalna za postignute rezultate .

Ispred Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije prisutnima se obratila i Mimica Živadinović, potpredsednica ovog centra, koja je istakla značaj personalnih asistenata za samostalni život osoba sa invaliditetom.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .