13 12 2018 / 22:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
4 12 Grad i centar OSI PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 04 decembar 2018 16:53

Obeležen

Međunarodni dan

osoba sa invaliditetom

 

video prilog

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom, 3. decembar, obeležava se širom sveta od 1992. godine. Moto za 2018. godinu  glasi: “Osnaživanje osoba sa invaliditetom i obezbeđivanje uključenosti i jednakosti”. Ovom temom se težište stavlja na osnaživanje osoba sa invaliditetom za inkluzivan, pravedniji i održivi razvoj predviđen u Agendi za održivi razvoj 2030. godine.

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Sombor obeležio je 3. decembar  na maloj svečanosti u sali Gerontološkog centra, kojoj je prisustvovala i gradonačelnica sombora Dušanka Golubović. Gradonačelnica Sombora je svim članovima centra donela poklon korpu sa voćem, a u svom  obraćanju je istakla, da je radom Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom u Somboru izuzetno zadovoljna i da je njegovim članovima zahvalna za postignute rezultate .

Ispred Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije prisutnima se obratila i Mimica Živadinović, potpredsednica ovog centra, koja je istakla značaj personalnih asistenata za samostalni život osoba sa invaliditetom.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .