13 12 2018 / 22:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
5 12 Javna debata PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 05 decembar 2018 16:22

U Somboru

Javna debata na temu

ovogodišnje javne rasprave

o programskim sadržajima RTS-a

 


U velikoj sali Županije, u petak, 7. decembra u Somboru,  održaće se javna debata na temu ovogodišnje javne rasprave o programskim sadržajima RTS-a u vremenu od 12 časova i 30 minuta do 16  časova.

Tema ovogodišnje rasprave je: Jezik i pismo na Javnom medijskom servisu Radio-televizija Srbije i programski sadržaji RTS-a.

Cilj ove rasprave je da imajući na umu pre svega komunikacionu funkciju govora i pisma u našoj multikulturnoj i višejezičnoj zajednici – afirmiše načela jezičke politike javnog medijskog servisa, da analizira domete njenog praktičnog ostvarivanja i ukaže na puteve i sredstva kojima se ona može očuvati i dodatno unaprediti.

Građani, udruženja, vladine i nevladine organizacije, ustanove, državni organi i institucije zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi.

Posle analize sugestija, predloga i primedba učesnika u javnoj raspravi, Programski savet RTS dostaviće generalnom direktoru i Upravnom odboru izveštaj i preporuke za unapređenje programskog sadržaja izražene tokom javne rasprave i sve to objaviti na sajtu RTS.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .