21 04 2019 / 09:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
5 12 Javna debata PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 05 decembar 2018 16:22

U Somboru

Javna debata na temu

ovogodišnje javne rasprave

o programskim sadržajima RTS-a

 


U velikoj sali Županije, u petak, 7. decembra u Somboru,  održaće se javna debata na temu ovogodišnje javne rasprave o programskim sadržajima RTS-a u vremenu od 12 časova i 30 minuta do 16  časova.

Tema ovogodišnje rasprave je: Jezik i pismo na Javnom medijskom servisu Radio-televizija Srbije i programski sadržaji RTS-a.

Cilj ove rasprave je da imajući na umu pre svega komunikacionu funkciju govora i pisma u našoj multikulturnoj i višejezičnoj zajednici – afirmiše načela jezičke politike javnog medijskog servisa, da analizira domete njenog praktičnog ostvarivanja i ukaže na puteve i sredstva kojima se ona može očuvati i dodatno unaprediti.

Građani, udruženja, vladine i nevladine organizacije, ustanove, državni organi i institucije zainteresovani za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi.

Posle analize sugestija, predloga i primedba učesnika u javnoj raspravi, Programski savet RTS dostaviće generalnom direktoru i Upravnom odboru izveštaj i preporuke za unapređenje programskog sadržaja izražene tokom javne rasprave i sve to objaviti na sajtu RTS.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .