21 05 2019 / 20:16

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
28.1. Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 28 januar 2019 15:39

Grad Sombor u Španiji

na II Globalnom forumu

lokalnih samouprava

 

 

Gradonačelnica grada Sombora Dušanka Golubović i pomoćnik gradonačelnice za oblast kulture i informisanja Branislav Svorcan boravili su u Španiji na II Globalnom forumu lokalnih samouprava.

II Globalni forum lokalnih samouprava otvorio je gradonačelnik Sevilje Huan Espadas i potpredsednik vlade Karmen Kalvo, a tokom tri dana koliko je forum trajao, vodila se rasprava oko tri teme koje objedinjuju interese gradova, pametni gradovi, turizam i održivost. Razgovaralo se o obrazovanju, socijalnoj integraciji, inovacijama koje se primenjuju u zapošljavanju i odgovornosti kompanija u svemu ovome.

Gradonačelnica, kompanije i institucije podelile su svoja iskustva i rešenja između ostalog i o temi kao što su upotreba tehnologije, kako bi se osigurala dobrobit građana i programi za okončanje nezaposlenosti, nejednakosti i siromaštva.

Na Forumu su pored Somborske delegacije na čelu sa gradonačelnicom Dušankom Golubović, ove godine, učešće između ostalih uzele brojne delegacije lokalnih samouprava iz Meksika, Brazila, Indonezije, Francuske, Dominikanske Republike, Čilea, Perua, Dubaija, Portugala, Ekvadora, Sjedinjenih Država, Kostarike i Danske.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .