22 08 2019 / 23:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
8.2."Prostor" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 08 februar 2019 16:42

Na deonici Stapar-

Bački Brestovac 

postavljena odbojna ograda i

vertikalna

saobraćajna signalizacija

 


U toku prošle nedelje na delu opštinskog puta L-410, na deonici Stapar-Bački Brestovac, radi povećanja bezbednosti saobraćaja na opasnoj krivini gde se nalazi duboki kanal, u skladu sa izmenom režima saobraćaja postavljena je u dužini od 100m odbojna ograda kao i nova vertikalna saobraćajna signalizacija.

Ovim je značajano povećana bezbednost saobraćaja, jer se u predhodnim godinama dogodilo više saobraćajnih nezgoda sa poginulim i povređenim licima.

Uz saglasnost Grada Sombora i Upravljača puta JKP „Prostor“ Sombor, radove je finansirala Opština Odžaci, a izvođač radova je bilo preduzeće „Boja“ doo iz Sombora.

U međuvremenu, radnici Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ su u Kljajićevu orezivali i uklanjali trula i sasušena stabla, kao i ona koja su ugrožavala objekte, ometala saobraćaj, električne provodnike i javnu rasvetu, a sve po nalogu komunalnog inspektora Odeljenja inspekcije i komunalne policije.

U nekoliko slučajeva reč je bila o neplanski i neadekvatno sađenim stablima koja su ugrožavala krovove i fasade i ometala snabdevanje strujom, a „Zelenilo“ je u obavezi i da namesto uklonjenih dotrajalih stabala, posadi nova.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .