18 01 2020 / 23:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11. 2. OŠ "Dositej Obradović" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 februar 2019 15:40

Mural "Nikola Jokić"

na zidu somborske škole

 

Na jednom od zidova Osnovne škole "Dositej Obradović" u Somboru osvanuo je mural posvećen poznatom Somborcu, košarkašu Nikoli Jokiću.

Ideja za ovaj mural potekla je od direktora škole Vladimira Karanovića, ali u tom trenutku za realizaciju istog bila su potrebna velika sredstva koja škola, kada je u pitanju njen budžet, nije imala. Ideja za mural poklopila se sa kampanjama kompanija Nike i NBA za All star meč, koje su nakon dogovora sa školom, osmislile i finansirale izgled murala.

Prema Karanovićevim rečima mural je uradio Andrej Josifoski - Pijanista, koji je asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, a za ovaj mural mu je trebalo 6 dana rada.

Iz Osnovne škole "Dositej Obradović" poručuju da svakodnevno radeći sa decom na njihovom obrazovanju i vaspitanju trude se da kroz primere približe deci da je sve ostvarivo, ako su spremni da rade na sebi i da se žrtvuju za svoje ciljeve. Nikola Jokić, koji je bivši učenik ove škole, pravi je primer za žrtvu, istrajnost i posvećenost u želji da postane uspešan u svom poslu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .