16 06 2019 / 15:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
16.4. Gradsko veće PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 16 april 2019 15:06

155. sednica Gradskog veća

 


Održana je 155. sednica Gradskog veća Grada Sombora na kojoj se našlo trinaest tačaka dnevnog reda.

Članovi Veća su usvojili predlog Kriterijuma i teksta Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u 2019. godini, a iznos sredstava koji će biti na raspolaganju za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u 2019. godini je 14.000.000,00 dinara.

Usvojeni su i predlog zaključka za raspodelu sredstava u oblasti sporta za 2019. godinu po okončanom Konkursu, Izveštaj o rezultatima Javnog konkursa za organizovanje sprovođenja javnih radova u seoskim područjima i predlog Odluka o pristupu realizaciji projekata po Konkursu koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Prema ovom predlogu Odluke o učešću na Konkursu koje je raspisao Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, grad Sombor učestvuje sa sledećim projektima:„Izgradnja vodovoda u Somboru u Konjovićevoj ulici do Partizanske ulice do ispred pruge“, „Izgradnja vodovoda u dužini od 923,28 m u ulici Solunskih boraca u Somboru“ i „Izgradnja kanalizacije upotrebljenih voda u dužini od 956,00 m u ulici Solunskih boraca u Somboru”.

Na sledećoj sednici Skupštine grada će se naći predlog Odluke o prvim izmenama i dopunama Odluke o načinu raspolaganja, održavanja i upravljanja nepokretnostima koje su u javnoj svojini Grada Sombora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .