19 01 2020 / 22:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
8.7. Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 08 jul 2019 15:03

Zlatna nagrada i priznanje

"GLOBALLOCAL“ za 2019.

 


Grad Sombor dobitnik je Zlatne nagrade i priznanja najboljim lokalnim zajednicama za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „GLOBALLOCAL“ za 2019. godinu.

Pomenuto priznanje dodeljuje se posebno uspešnim lokalnim zajednicama koje su u izazovima novog dinamičkog i zahtevnijeg vremena, originalnim rešenjima i kreativnim merama značajno unapredile ambijent za brži i održivi razvoj preduzetništva – kao temelj razvoja lokalne zajednice i njenih građana.

Ono što je posebno istaklo Sombor prilikom kandidovanja, osim posedovanja „BFC certifikata po meri privrede u jugoistočnoj Evropi“, jesu izrađeni i veoma uspešno realizovani LAP-ovi za zapošljavanje u periodu od 2016 – 2019. godine, osnovana i funkcionalna radna tela u oblasti privrede i zapošljavanja, instrumenti za podršku privredi i privlačenju investitora, kao i nastupi na sajamskim manifestacijama.

Za ove nagrade predloženo je 112 kandidata iz 7 zemalja i to: Srbija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Severna Makedonija i Slovenija.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .