16 10 2019 / 20:33

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9.7. PU Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 09 jul 2019 17:16

Nedeljni saobraćajni izveštaj

 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Napisano je 70 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata su 363 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je vožnja pod dejstvom alkohola, neustupanje prvenstva prolaza i nedržanje odstojanja u odnosu na vozilu ispred.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .