23 01 2020 / 08:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
10.7. RZS PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 10 jul 2019 15:45

Javni poziv za prijavljivanje

kandidata za anketara i

merače za istraživanje

višestrukih pokazatelja

 

 

Republički zavod za statistiku objavio je javni poziv za prijavljivanje kandidata za anketara i merače za istraživanje višestrukih pokazatelja (MICS6) koje će biti realizovano od 2. septembra do 10. novembra tekuće godine.

Za MICS6 istraživanje angažovaće se ukupno 77 kandidata, od kojih će 11 biti angažovano na poslovima merača, a 66 kandidata na osnovu rezultata pokazanih tokom obuke, biće raspoređeno na poslove supervizora, anketara i rezervnog anketara.

Jedan tim, od ukupuno 11, u Republici Srbiji, će imati sedište u Somboru. Zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu poslati isključivo elektronski, putem internet adrese koju možete pronaći na sajtu televizije "Sreće". Pre same ankete, izabrani kandidati moraće proći obaveznu obuku koja traje 23 dana za anketare i 14 dana za merače.

Treba napomenuti da će se anketiranje sprovoditi prema metodologiji MICS istraživanja, uz pomoć laptopova, popunjavanjem upitnika u direktnom kontaktu sa licima u domaćinstvu.

MICS predstavlja globalni istraživački program razvijen od strane UNICEF-a kroz konsultacije sa drugim agencijama Ujedinjenih nacija. MICS je koncipiran tako da obezbedi statistički pouzdane i međunarodno uporedive podatke za ključne socijalne indikatore i usmeren je na najosetljiviji deo populacije: žene, decu i ugrožene i marginalizovane grupe stanovništva. Rezultati ovog istraživanja čine jednu od najznačajnijih baza podataka.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .