21 01 2020 / 14:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11.7. Servisne informacije PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 jul 2019 14:53

Servisne informacijeZbog planiranih radova, u petak 12. jula, od 8 do 12 časova struje neće imati potrošači čiji su objekti priključeni na trafo stanicu u ulici Nikole Tesle. Zbog remonta trafoa, bez struje će u vremenskom periodu od 8 do 9,30 časova biti čitav stanbeni blok „Selenča“ u Somboru. Takođe u petak od 10 do 11,30 časova zbog redovnog godišnjeg remonta struje neće imati objekti u Somboru koji su priključeni na trafo stanicu koja se nalazi kod sportske hale „Mostonga“.

* * *

U periodu od 15.do 31. jula, vršiće se tretman suzbijanja odraslih komaraca na teritoriji Grada Sombora i pripadajućih naselja iz vazduha i sa zemlje. Tretman će se vršiti u predvečernjim časovima od 18 do 23 časa, u danima kada meteorološki uslovi budu povoljni. Suzbijanje odraslih komaraca sa zemlje će se vršiti ULV tehnikom na teritoriji naselja preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Aviotretman će se vršiti preparatom na bazi aktivne materije lambdacihalotrin. Tretmanom iz vazduha biće obuhvaćena zona uz Dunav kao i obodni delovi naselja Bački Monoštor i Bezdan. Preparati su štetni za pčele, te se mole pčelari da zaštite, ili izmeste svoje košnice.

* * *

U petak po najavi meteorologa u našem gradu umereno oblačno vreme sa povremenom kišom. Jutarnja temperatura iznosiće 15, a maksimalna dnevna 25 stepeni. Duvaće zapadni vetar brzinom od 1 do 3m/s, a prosečna vlažnost vazduha biće oko 70%. Za vikend slično vreme ali sa maksimalnim temperaturama do 22 stepena.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .