21 01 2020 / 16:33

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11.7. Fondacija Gimnazije "Veljko Petrović" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 jul 2019 16:24

Nacionalni dan davanja

 

Fondacija Gimnazije "Veljko Petrović" iz Sombora je jedna od tri organizacije koje su odabrane da budu partneri Nacionalnog dana davanja, koji se tradicionalno obeležava 09. oktobra.

Ovogodišnji Nacionalni dan davanja ostaje u znaku obrazovanja, inovacija i ulaganja u znanje, a tema je unapređenje uslova osnovnoškloskog obrazovanja širom Srbije, što podrazumeva nabavku inovativnih nastavnih sredstava koja će poboljšati kvalitet nastave i omogućiti đacima da stiču znanja u korak sa savremenom tehnologijom.

Nakon završenog konkursa za partnere Nacionalnog dana davanja, komisija sačinjena od predstavnika organizacija članica Koalicije za dobročinstvo i Srpskog filantropskog foruma, odarala je one organizacije koje poseduju kapacitete neophodne za sprovođenje kampanje povodom Nacionalnog dana davanja.

Pored Fonacije Gimnazije "Veljko Petrović" Sombor, odabrane su "Misli globalno deluj lokalno" organizacija iz Šida i Fond B92.

Ove tri organizacije će do 09. oktobra prikupljati sredstva za opremanja osnovnih škola inovativnim nastavnim sredstvima u preko 60 škola širom Srbije

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .