21 01 2020 / 16:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11.7. PSS Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 jul 2019 16:34

Promocija knjige - monografije

"Zemljište, poljoprivreda i

ruralni razvoj Grada Sombora"

 

video prilog

U Edukativnom centru Poljoprivredne stručne službe Sombor održana je promocija knjige- monografije "Zemljište, poljoprivreda i ruralni razvoj Grada Sombora" autora Vladimira Sabadoša i njegovih saradnika.

Monografija „Zemljište, poljoprivreda i ruralni razvoj Grada Sombora“ je štampana na 468 strana, ima 16 poglavlja,  123 potpoglavlja, 24 karte, 53 tabele, 117 grafikona, 442 fotografije i  130 navoda literature i predstavlja monumentalno izdanje koje će poslužiti kako poljoprivrednim proizvođačima, tako i Gradskoj upravi, investitorima, ali i svima koji su zainteresovani da nešto o ovoj temi nauče.

Promociji ovog značajnog izdanja pristutvovala je Gradonačelnica Grada Sombora Dušanka Golubović sa sradnicima kao i Pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Mladen Petković.

O knjizi su na promociji govorili  koautori prof. dr Miroslav Malešević i prof. dr Žarko Ilin, redovni profesor na Poljoprivrednom fakultetu Novosadskog univerziteta, kao i sam autor dipl. ing. poljoprivrede Vladimir Sabadoš, direktor Poljoprivredne stručne službe Sombor.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .