18 09 2019 / 20:46

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
6.8.Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 06 avgust 2019 15:33

Održana

168. sednica Gradskog veća

 


Na nedavno održanoj 168. sednici Gradskog veća Grada Sombora, kojom je predsedavao zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, gradski većnici su raspravili i odlučili o 11 tačaka dnevnog reda.

Između ostalih tačaka, većnici su jednoglasno usvojili Predlog izmene Programa sistematskog suzbijanja komaraca za 2019. godinu. Uz predloženu izmenu Programa dostavljena je i izjava vet.spec. dr Milović Petra, lica određenog za vršenje nadzora nad sprovođenjem Programa suzbijanja komaraca na teritoriji Grada Sombora.

Dr Milović je mišljenja da je u narednom periodu potrebno nastaviti sa tretmanom suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje, jer se u nastavku sezone očekuje značajna brojnost odraslih jedinki, kao i da je saglasan sa Predlogom izmene plana sistematskog suzbijanja komaraca na teritoriji Grada Sombora za 2019. godinu za predloženu količinu radova, navodeći da će time biti omogućena kontrola brojnosti komaraca kao i kontrola širenja oboljenja kod kojih su komarci potencijalni prenosioci u predstojećem periodu na teritoriji Grada Sombora.

Gradski većnici su na 168. sednici usvojili i predlog za nabavku „Prvarice“ za đake prvake za školsku 2019/2020. godinu. Ukupan trošak Grada Sombora za nabavku 595 „Prvarica“ i to: 565 na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu i 30 na mađarskom jeziku i pismu, po ponudi Izdavačke kuće „Prometej“ Novi Sad iznosiće  117.810,00 dinara.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .