07 12 2019 / 02:29

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9.8. Grad Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 09 avgust 2019 17:28

I dalje aktuelno takmičenje
"Šampioni bezgotovinskog
plaćanja"

Grad Sombor se nalazi među 60 lokalnih samouprava, učesnika nacionalnog takmičenja "Šampioni bezgotovinskog plaćanja" koje organizuju Kancelarija za IT i eUpravu i NALED, uz podršku kompanije Visa i Mastercard.

Obaveštavaju se građani Grada Sombora, da do kraja godine, prilikom pribavljanja dokumenta ili plaćanja poreza, na šalterima Gradske uprave putem POS terminala postoji mogućnost plaćanja karticom svih obaveza uz najniže provizije - sve na jednom mestu, bez odlaska u banku ili poštu.

Učešćem u takmičenju Grad Sombor je za svoje građane obezbedio pogodnost – najniže troškove provizije na plaćanje javnih usluga – 45 dinara na uplate do 4.500 dinara, odnosno 1% za uplate veće vrednosti.

Na ovaj način, Grad Sombor učestvuje u nagradnoj igri gde će grad ili opština koja bude imala najviše transkacija u pomenutom vremenskom periodu osvojiti nagradu u vrednosti od 20.000 evra za izgradnju dečijeg igrališta. Pored toga, pet prvoplasiranih dobiće internet prezentaciju "U službi građana", u skladu sa standardima internet prezenacije Vlade Srbije a prvih 10 gradova i opština dobiće plaketu "Šampioni bezgotovinskog plaćanja" koja će im biti uručena na završenoj konferenciji u Beogradu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .