23 09 2019 / 16:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
19 08 FA "Black Hors" PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 19 avgust 2019 14:56

Fabrika akumulatora "Black Horse"

u kampanji društveno odgovornog

privrednog subjekta

 

video prilog

Novi menadžment fabrike akumulatora "Black Horse", u saradnji sa Gradom Somborom kao ključnim partnerom, započeo je kampanju društveno odgovornog privrednog subjekta, čiji je osnovni cilj da vrati ime čuvene industrijke fabrike akumulatora na privrednu mapu.

Upravom tim povodom, Darinka Đuran, direktor fabrike akumulatora "Black horse" sa svojim timom, u pratnji predstavnika lokalne samouprave, posetila je Gerontološki centar u Somboru i tom prilikom u ime kompanije korisnicima centra donirala 50 paket poklona, shodno iskazanim potrebama.

Direktor Gerontološkog centra Zoran Drča izrazio je ogromnu zahvalnost i ujedno pozvao sve privrednike da slede primer ove fabrike.

Prema rečima direktorke Đuran, fabrika trenutno zapošljava oko 200 radnika sa teritorije Sombora i okoline, a takođe, podiže i svoje proizvodne kapacitete i odlučna je da fabriku modernizuje prema svetskim standardima. U narednom periodu, u saradnji sa Gradom i svim školskim ustanovama i fakultetima sa ovog područja, fabrika će fazno započeti zapošljavanje novih, pre svega mladih kadrova, uz adekvatnu obuku po principu dualnog obrazovanja.

Ovo je prva akcija sa novim menadžmentom, a već ove nedelje, direktorka fabrike će posetiti i somborsku bolnicu, Sigurnu kuću i Dom zdravlja u Somboru.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .