21 11 2019 / 04:13

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9 9 Gradska uprava PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 09 septembar 2019 16:17

"Otvoreni dan" u Doroslovu

 


U okviru akcije "Otvoreni dani", Dušanka Golubović, gradonačelnica Grada Sombora sa svojim saradnicima boravila je u prostorijama Mesne zajednice Doroslovo gde je razgovarala sa građanima ovog naseljenog mesta.

Stanovnici Doroslova predočili su gradonačelnici različite predloge za poboljšanje života svih sugrađana, a najviše građana interesovalo se za vodosnabdevanje, za šta su dobili odgovor da se uskoro završava javna nabavka i da je Doroslovo prvo mesto koje će imati kompletno rekonstruisanu vodovodnu mrežu.

Bilo je i pitanja o održavanju puteva, kao i o odlaganju kabastog otpada. Prema rečima gradonačelnice, rešenje ovog problema za sva naseljena mesta očekuje se već narednog meseca postavkom kontejnera za tu vrstu otpada, a da za odlaganje uginulih životinja svi građani treba da pozovu službu Javno komunalnog preduzeća „Čistoća“, a transport i odlaganje je potpuno besplatno.

Uz gradonačelnicu, na sastanku sa građanima bili su načelnica Gradske uprave grada Sombora Helena Roksandić Musulin, gradski većnik zadužen za komunalne delatnosti i investicije Miroslav Kovačić, direktor Javno komunalno preduzeća „Prostor“ Sombor Goran Nonković, izvršni direktor poslovnog sistema Javno komunalnog preduzeća „Vodokanal“ Sombor Ozren Kovačić i v.d. direktor Javno komunalnog preduzeća „Zelenilo“ Sombor Momir Mioković.

Sledeća destinacija za akciju "Otvorenih dana" zakazana je za subotu, 05. oktobra, u Mesnoj zajednici Bezdan.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .