21 01 2020 / 09:39

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
10 9 Black Hors PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 10 septembar 2019 13:45

"Black Horse" nastavlja

niz aktivnosti u okviru kampanje

društveno odgovornog rada

fabrike

 


 

Na inicijativu menadžmenta Fabrike akumulatora "Black horse" održan je sastanak sa Zoranom Bulatovićem, v.d. direktorom Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga.

Na sastanku je dogovoren čitav niz aktivnosti koje će se realizovati u narednom periodu, a pre svega sastanak sa istaknutim privrednim subjektima iz Zapadnobačkog okruga u cilju promovisanja odnosno otvaranja domaćeg tržišta za kupovinu akumulatora fabrike "Black Horse", ali i saradnja sa svim relevantnim obrazovnim istitucijama u cilju kreiranja adekvatne kadrovske strukture neophodne u modernizaciji fabrike "Black Horse".

Direktorka fabrike akumulatora "Black horse" Darinka Đuran i Pavle Terzić, koordinator praktične nastave Srednje tehničke škole iz Sombora dogovorili su potpisavanje dva ugovora o dualnom obrazovanju i ugovor o učenju kroz rad za obrazovne profile za kojima je fabrika akumulatora iskazala potrebu.

Potpisivanje navedenih ugovora očekuje se u narednim danima nakon sprovođenja zakonom predviđenih procedura, a to je poseta predsednika privredne komore i inspekcije rada, a to je preduslov da bi i jedna i druga strana i formalno pristupili zaključenju navedenih ugovora.

Fabriku akulumatora "Black Horse" takođe je posetila i Tamara Savović, rukovodilac Sigurne kuće Sombor i iskazala želju da se direktorka fabrike Darinka Đuran institucionalno priključi jednom od najznačajnijih projekata u oblasti zaštite žrtvama nasilja "Podrška mreže 13 sigurnih kuća u Srbiji".

Aktivnosti navedenog projekta su sistemsko institucionalizovanje prakse, različit kvalitet usluga, nedostatak programa i sistemskog rešenja za zapošljavanje žrtava nasilja i nedostatak zajedničke evidencije i baze podataka a sve sa ciljem povezivanja kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .