27 01 2020 / 09:45

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9 10 JKP Prostor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 09 oktobar 2019 16:07

Deo ulice Trg cara Lazara

zatvoren za saobraćaj

do 21. oktobra

 


Zbog izvođenja radova na pojačanom održavanju kolovoza Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor kao upravljač puta obaveštava sve učesnike u saobraćaju da će ulica Trg cara Lazara, od ulice Venac Radomira Putnika do Laze Kostića, biti zatvorena za saobraćaj do 21. oktobra tekuće godine

Radovi na pojačanom održavanju kolovoza će se odvijati u dve faze. Prvom fazom predviđeni su radovi na desnoj saobraćajnoj traci, prilikom čega će se vršiti glodanje oštećenog habajućeg sloja, nakon čega će se pristupiti asfaltiranju, odnosno nanošenju sloja asfaltbetona. Isto će biti ponovljeno i u levoj saobraćajnoj traci u okviru druge faze radova.

Takođe u okviru prve faze je predviđeno i presvlačenje zanatske pijace novim slojem asfaltbetona. Prilikom ovih radova režim saobraćaja biće izmenjen u skladu sa projektom saobraćaja i saobraćajne signalizacije.

Iz "Prostora" mole sve učesnike u saobraćaju na poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije za vreme radova, a u cilju bezbednosti i bržeg toka saobraćaja, kao i nesmetane izgradnje.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .