27 01 2020 / 09:25

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
9 10 Psihozon PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 09 oktobar 2019 16:17

Svetski dan mentalnog zdravlja

 


 

Centar za individualni razvoj i unapređenje društva „Psihozon“ sutra, 10. oktobra, obeležiće Svetski dan mentalnog zdravlja. Članovi centra će od 12 do 15 časova na platou ispred Gradske kuće u Somboru razgovarati sa sugrađanima o temama koje se tiču mentalnog, odnosno, psihičkog zdravlja, deliće promotivni materijal, a biće predstavljeni i radovi koji su nastali na kreativno-psihološkim radionicama u „Psihozonu“.

Somborci će tom prilikom saznati i za mesta u Somboru na kojima mogu da dobiju stručnu pomoć i podršku u vezi psihičkih problema, bilo da se radi o prevenciji, lečenju, terapijskom, odnosno, psihoterapijskom tretmanu ili psihološkom savetovanju.

„Psihozon“ ovaj datum obeležava u saradnji sa Domom zdravlja “Dr Đorđe Lazić” Sombor, kao i sa predstavnicima drugih zdravstvenih, obrazovnih i ostalih institucija, ali i organizacijama i pojedincima koji se bave ljudskom psihom, psihičkim problemima i bolestima, kao i njihovom prevencijom i tretmanom, svako u okviru delokruga svoga rada.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .