17 11 2019 / 01:41

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
5.11.Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 05 novembar 2019 16:36

Održana

180. sednica Gradskog veća


 

Na nedavno održanoj 180. sednici Gradskog veća grada Sombora, članovi Gradskog veća dali su saglasnost na prve izmene i dopune programa poslovanja Javno komunalnih preduzeća „Čistoća“ i „Zelenilo“.

U cilju poboljšanja poljoprivredne proizvodnje i postizanja većeg prihoda, uvođenjem mogućnosti navodnjavanja, Gradsko veće je usvojilo predlog za preduzimanje aktivnosti za izradu tehničkog projekta za izgradnju zalivnog polja „Stapar“. Izrada projektne dokumentacije za izgradnju zalivnog polja „Stapar“ otvoriće mogućnost za sufinansiranje projekta od strane odgovarajućih institucija.

Članovi veća dali su odobrenje za učešće Grada Sombora u realizaciji programa „Srbija u ritmu Evrope“ u 2020. godini, pod uslovima koji su utvrđeni tekstom Ugovora. „Srbija u ritmu Evrope“ je najveća dečija manifestacija u Srbiji u kojoj Grad Sombor učestvuje već pet godina.

Deca Grada Sombora, odabrana na audiciji, pripremaće se za učešće na finalnom koncertu i predstavljanje Sombora, kao i jedne od zemalja Evrope koja im bude dodeljena od strane organizacije manifestacije “Srbija u ritmu Evrope”. Finalni koncert će se održati u Vranju, gradu koji je 2019. godine bio pobednik manifestacije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .