19 01 2020 / 22:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
7.11.Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 07 novembar 2019 16:44

Danas nastavljeno prekinuto

zasedanje 38. sednice

Skupštine Grada Sombora

 


Zbog jučerašnje opstrukcije i nemogućnosti rada prekinuto je zasedanje Skupštine Grada Sombora. Nastavak 38. sednica Skupštine Grada održan je danas u Velikoj sali Županije. Na samom početku Ljiljana Tica, predsednica Skupštine Grada Sombora obratila se našim sugrađanima sledećim rečima:

U nastavku sednice odbornici su između ostalog usvojili predlog odluke o petim izmenama i dopunama odluke o davanju u zakup poslovnih prostora kojim upravlja Javno komunalno preduzeće "Prostor" Sombor kao i predlog rešenja o imenovanju članova Gradskog saveta roditelja za školu 2019/2020. godinu.

Takođe, Skupština je dala saglasnost na prve imene i dopune programa poslovanja Javno komunalnih preduzeća" Vodovod" Bezdan, "Čistoća" Sombor i "Zelenilo" Sombor za 2019. godinu.

Na samom kraju zasedanja odlučivano je o Izmena i dopunama rešenja o imenovanju članova školskog odbora Srednje tehničke škole Sombor, Osnovne škole "Kiš Ferenc" Telečka, Srednje škole "Sveti Sava" Sombor i Predškolske ustanove "Vera Gucunja" Sombor.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .