08 12 2019 / 02:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
27 11 Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 27 novembar 2019 16:48

U program

„Reforma poreza na imovinu“

uključene i škole

 


 

U okviru programa „Reforme poreza na imovinu“, po prvi put ove godine uključene su i škole. Naime, u svim srednjim školama na teritoriji grada Sombora učenici su svojim predlozima iskazali potrebe koje će im u najvećoj meri doprineti podizanju kvaliteta rada i boravka u svojim školama.

Predlozi koje će delom finansirati Grad iz Budžeta za 2020. godinu uglavnom se odnose na adaptaciju i uređenje prostora u školama. Pa tako najviše glasova u Srednjoj medicinskoj školi „Dr Ružica Rip“ i Srednjoj školi „Sveti Sava“ ima predlog za obnovu postojećih toaleta. Učenici Srednje ekonomske škole smatraju da im nedostaju klime za učionice na trećem i četvrtom spratu kao i laptopovi u okviru opremanja kabineta za izvođenje nastave stručnih predmeta.

Učenici Gimnazije „Veljko Petrović“ najviše glasova su dali za preuređenje Školskog omladinskog kluba kao i nabavku opreme za zabavu u školi kao što su pikado, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, a sa ovim predlozima je saglasan i učenički parlament.

Učenici Srednje poljoprivredno-prehrambene škole najviše glasova dali su za predlog nabavke i postavke ormarića za mantile i čizme, a učenički parlament je podržao predlog izgradnje trotoara od Gakovačkog puta do škole, a u cilju bezbednosti učenika.

U svim školama preko 80% učenika je glasalo i dalo svoje predloge, što samo potvrđuje dobar rad učeničkih parlamenata, ali i dobru informisanost profesora i učenika od strane Gradske uprave.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .