08 12 2019 / 01:09

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
02 12 Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 02 decembar 2019 16:22

Multisektorski sastanak u vezi

projekta „Biram Oporavak“

 


Udruženje „Izlazak“, u saradnji sa Kancelarijom za borbu protiv droga Vlade Republike Srbije, organizovalo je danas Multisektorski sastanak. Ovom prilikom predstavljen je trogodišnji regionalni projekat „Biram Oporavak“ koji će do kraja 2019. godine biti realizovan u Bosni i hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, a u partnerstvu sa Svetskom federacijom protiv droga.

Ispred Grada Sombora prisutne je pozdravila predsednica Skupštine grada Sombora Ljiljana Tica i izrazila zadovoljstvo što je i Sombor obuhvaćen jednom ovakvom veoma značajnom i korisnom edukacijom u trenutku kada su u društvu evidentni problemi osoba koje imaju zavisnosti različitih vrsta.

Projekat se realizuje sa ciljem da se unaprede servisi za osobe s problemom zavisnosti, sa akcentom na osobe iz manjih sredina, kao i  da se povežu svi akteri unutar zajednice, kroz multisektorsku saradnju i umrežavanje, kako bi se osoba u procesu oporavka od zavisnosti zajedničkim naporima podržala i dovela na mesto njenog maksimalnog potencijala.

Kao jedna od glavnih aktivnosti projekta, uspostavljena je besplatna i anonimna telefonska linija, veb stranica www.biramoporavak.com i  besplatno savetovalište za problematiku zloupotrebe droga.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .