29 01 2020 / 05:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
14.01.Sombor PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 14 januar 2020 16:00

Održana 191. sednica

Gradskog veća

 

 

 

Na nedavno održanoj 191. sednici Gradskog veća grada Sombora kojom je predsedavao zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, članovi veća razmotrili su i odlučili o 8 tačaka dnevnog reda.

Između ostalog usvojen je Izveštaj o radu Žalbene komisije u 2020. godini, predlog za potpisivanje Sporazuma o uspostavljanju jedinstvene virtuelne platforme za saradnju u oblasti buke i vibracija.

Potpisivanje ovog Sporazuma ima za cilj unapređenje stručnog i praktičnog znanja i iskustava, kao i da unapredi poslovanje i povezivanje privrede i visokog obrazovanja u oblasti zaštite životne sredine i zaštite na radu od štetnog dejstva buke i vibracija kroz povezivanje akademskog i neakademskog sektora, kao i kreiranje i podizanje svesti šire javnosti o štetnom uticaju buke i vibracija u životnoj i radnoj sredini kroz sinergiju raspoloživih kapaciteta.

Gradsko veće grada Sombora na 191. sednici odobrilo je i nastavak sufinansiranja Projekta „Nauči nemački“ Humanitarnog udruženja Nemaca „Gerhard“ putem kojeg se realizuje specijalizovani program učenja nemačkog jezika u bilingvalnoj grupi Predškolske ustanove „Vera Gucunja“ Sombor. Projekat se sufinansira sa 1.141.000,00 dinara.

Gradski većnici dali su ovlašćenje Javno komunalnom preduzeću „Vodokanal“ Sombor za podnošenje zahteva u okviru objedinjene procedure za izgradnju i rekonstrukciju objekata iz programa poslovanja za 2020. godinu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .