17 07 2019 / 01:29

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
28 03 2011 СОМБОР PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 28 mart 2011 15:47

СОМБОРСКО ПЕВАЧКО ДРУШТВО У ПРОБЛЕМИМА

Једно од најстаријих певачких друштава у Србији, Сомборско певачко друштво ”Јувентус Цантат” налази се у огромним дуговима.

У просторијама где раде два хора Мешовити хор “Јувентус Цантат” и дечији хор “Шарени вокали” искључена је електрична енергије, током прошле године није плаћена вода, телефон одавно не функционише, а укупан дуг износи око милион динара. Ова тема је била повод да 25. марта нови Управни одбор певачког друштва сазове конференцију за медије и укаже на проблем и покуша уз помоћ Локалне самоуправе, разних спонзора и пријатеља да реши постојећи проблем.
Данијел Мирков, члан новог Управног одбора формираног у децембру прошле године је јавно рекао да је поменути дуг направила претходна управа Сомборског певачког друштва на челу са председницом Управног одбора Веселом Савин и самопрокламованим менаџером хора Иваном Мићићем.
У плану сомборског певачког друштва јее организација другог издања дечијег музичког фестивала „Шарени вокали”, учешће на међународним фестивалима у Словенији и Шпанији, затим наступи на Сомборском лету. На крају конференције за медије чланови Мешовитог омладинског хора „Јувентус кантат” позвали су средњошколце и студенте да дођу на пробе и постану чланови, јер поред занимљивог певачког репертоара имају добру прилику за дружење и путовања. Сви су оптимисти да ће се њихови проблем решити, наравно уз велику помоћ и стрпљивост свих потражиоца којима су дужни. Нови Управни одбор ускоро треба да изађе са стратегијом у којој постоји и могућност да се нешто заради продајом ЦДа или другим сличним активностима.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .